Hieperdepiep Kinderfeestjes & Zo

Creativiteit voor alle leeftijden

Feestjes

Het is altijd feest bij Hieperdepiep, een supergezellige plek om je verjaardag te vieren. Elk feestje in inclusief limonade en wat lekkers. De kadootjes uitpakken doe  je meestal thuis, dan heb je lekker veel tijd om te knutselen. Je mag altijd meteen mee naar huis nemen wat je hebt gemaakt. Het minimum aantal kinderen voor een feestje is 8. Er zijn verschillende feestjes mogelijk, hieronder staan ze allemaal met foto, dus kies maar....


PORSELEIN BESCHILDEREN:  

Met dit feestje ga je een bord beschilderen met porseleinverf, en mag je nog 2 voorwerpen kiezen om te beschilderen, bijvoorbeeld een glas, schaaltje, vaasje of beker. Zo ontwerp je je eigen servies! Dit feestje kun je doen vanaf 6 jaar, het duurt ongeveer 2 uur en de kosten zijn € 19,50 per kind. Je krijgt het servies meteen mee naar huis met een beschrijving hoe je het thuis in de oven kunt afbakken. 
  


LAMPJES VERSIEREN:

Heel erg leuk  om te maken, een superhip lampje voor op je slaapkamer. Met stofjes en lintjes maak je een lampje helemaal in de kleurtjes die jij leuk vind. Je versiert het verder nog met bloemetjes en glittertjes. Een leuke herinnering aan het feestje. 

Dit feestje kun je doen vanaf 7 jaar. De kosten zijn €20,00 per kind. LOL MET WOL FEESTJE:
Met dit feestje maak je een leuke wandhanger van allemaal

soorten wol en lintjes, je kunt er vlechtjes in maken en je 

leert hoe je kwastjes en pompons maakt. Dit feestje kun je doen 

 vanaf 8 jaar en kost € 140,00 voor 8 kindjes en duurt 

ook ongeveer 2 uur.LOL MET WOL FEESTJE


Weven

Met dit feestje leer je hoe je kunt weven, je maakt een leuke wandhanger met een gezichtje.

Dit feestje kun je doen vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 

2 uur en kost voor 8 kindjes € 125,00


LOL MET WOL FEESTJE:                      

Haken

Met dit feestje leer je een beetje haken.                        Je gaat een eenvoudige haaksteek leren en dan haak je een hoesje om een potje, wat je versiert tot een poesje of een unicorn.   Je krijgt ook een boekje met uitleg van de steken, een haaknaald en een bolletje wol mee naar huis zodat je thuis nog leuk verder  kunt haken.              Dit feestje is voor meiden vanaf 9 jaar, het duurt ruim 2 uur. 

De kosten zijn € 140,- en dit feestje is voor maximaal 7 kinderen.