Hieperdepiep Kinderfeestjes & Zo

Creativiteit voor alle leeftijden

Workshops 

In het atelier van Hieperdepiep Kinderfeestjes & Zo kun je verschillende workshops volgen. In de agenda zie wanneer de workshops zijn en je kunt natuurlijk ook op afspraak met een groepje een workshop doen. Ook leuk als vrijgezellenfeestje of teamuitje...


STAPELWORKSHOP:STAPELGEK :-)

Met deze workshop maak je van oud servies: dus bordjes, glaasjes,kopjes, vaasjes, beeldjes een kunstwerk. Dit kan een etagère zijn of een kandelaar. Helemaal naar eigen smaak en stijl stapel je tot je tevreden bent, en vervolgens lijm je alles op elkaar.    

Dit is ook een erg leuke workshop om met een groep vriendinnen te doen. Al het materiaal is aanwezig maar vind je het leuk om bijvoorbeeld een kopje van je oma erin te verwerken dan neem je dat gerust mee. 

Kosten voor deze workshop zijn € 29,50 pp. Dat is inclusief alle materialen en natuurlijk koffie/thee, een gevulde etagère en terwijl de lijm droogt drink je met elkaar nog een glaasje. 
                                                                        LONTWOL VEREN KNOPEN:

Helemaal hip is het werken met lontwol. En een van de dingen die je er ook mee kunt maken is een veer voor aan de wand. 

De veer is ongeveer 45 cm lang, in deze workshop mag je 2 veren gaan knopen en kies je zelf van te voren een kleur die je mooi vind. Heel mooi aan de wand in je woonkamer in stoer zwart of juist lekker roze voor op de kinderkamer. 

Je kunt kiezen uit zwart, grijs, groen, mintgroen, geel, ecru, lichtroze of donkerroze.

De kosten zijn € 25,00pp

Ook deze workshop kun je op afspraak boeken met groepje van minimaal 6.
MACRAMÉWORKSHOP:

 


Superleuk om deze oude knooptechniek  te leren en zo een mooie plantenhanger te knopen of een  hart-wandhanger. Je kunt kiezen uit zwart of wit draad om mee te knopen, ik zorg voor de stok om op te knopen.

De kosten voor deze workshop zijn inclusief al het materiaal € 25,-.  Dit is ook een erg leuke workshop voor groepen als vrijgezellenfeestje of personeelsuitje natuurlijk.